Plakater og illustrationer det nye hit når det kommer til udsmykning af hjemmet. Det er et område som får stor opmærksomhed overalt, også i diverse indretningsblade. Vi giver jer her en række fif og forsøger at give et svar på hvad der rykker netop nu.

Sjove effekter og lokal inspiration

Det er yderst populært at lege med lokal inspiration, hvilket for tiden gør sig gældende med diverse by og landkort som bliver produceret i flere afskygninger. Hos Hang It Up har vi også ladet os inspirere, og skabt en serie med udgangspunkt i gamle landkort. Indtil videre er kortene skabt med Aarhus, Aalborg og København. Skulle du dog have specifikke ønsker er du altid velkommen til at kontakte os her. På denne måde kan du skilte med dit lokale tilhørsforhold, også i indretningen.

Typografi og citater

Som man nok ikke kan undgå at ligge mærke til, er typografi – altså skrifttyper, et stort hit. Det er det også Hang It Up, dog uden at skriften tager unødigt fokus. Samspillet mellem bogstaver og forskellige farvetemaer kan skabe et stilrent og enkelt design, som især egner sig til at blive printet i stor størrelse, og derefter blive suppleret med andre illustrationer og plakater. Det er altså i den sammenhæng også utroligt moderne at blande forskellige størrelser illustrationer og plakater, og hænge dem på samme væg.

 

Natur, natur, natur

Naturen har her fået et helt afsnit for sig selv, og det er ikke uden grund. Den har nemlig gjort sit indtog i vores indretning, og derfor også inden for plakatkunst og illustrationer. Det er ikke gået vores næse forbi, og vi er hoppet med på vognen da vi også mener at naturen er spændende at arbejde med på tryk. Et eksempel ses her. Naturen er altså en stor inspirationskilde, og der vil løbende komme flere og spændende plakater  der inddrager dette. 

 

 

nybg-2