Det har altid været populært at have billeder, fotos, malerier, og kunst i al almindelighed hængende på væggene. Dette har imidlertid ikke ændret sig ret meget i dag, men der er dog spændende nye muligheder på markedet.

I grænselandet mellem kunst, design og grafik forsøger Hang It Up at give et prisbevidst produkt, som opfylder forbrugernes ønsker. Her kunne der eksempelvis være tale om illustrationer eller typografiske plakater.

Hvad vi stiler efter

Hos Hang It Up har vi bevæget os ud på markedet der dækker illustrationer, plakater og typografi, og forsøgt at give et billigere alternativ end mange af vores konkurrenter.

Inspirationen kommer også ofte fra andre verdener, eksempelvis med dyremotiver, natur eller ikoniske genstande eller personer igennem tiderne som bliver skildret i et nyt lys. Vi er derudover også inspireret af nordisk design, og et fokus på stilrene linjer som er meget oppe i tiden. Hvad der lige er moderne er dog en flygtig størrelse også inden for illustrationer og plakater, og eftersom prints og illustrationer er relativt lette at lave, bør de netop også være til at betale.

kbhlookhvid
Her ses vores København plakat i hvid som kan findes her

Ram stilen i din egen indretning

Illustrationerne fra Hang It Up har den egenskab, at det via deres forskellige designs og farvekombinationer er muligt at finde en plakat eller illustration til hjemmet der passer ind i den allerede eksisterende indretning.

I samspil med dette produceres der kun 100 eksemplarer af hver illustration, hvilket også sikrer, at alle ikke har de samme plakater. Dette gør også, at man er sikker på at der jævnligt kommer nye serier og illustrationer på siden. På denne måde har man mulighed for jævnligt at skifte sine illustrationer i hjemmet, og ramme lige præcis den stemning man ønsker, uden at det koster en bondegård.

Flere forskellige størrelser

Ved at producere og printe illustrationer og plakater i fire forskellige størrelser, nemlig 20×30, 30×40, 50×70 og 70×100 centimeters format sikres det også at man med lethed kan skabe en dynamisk billedvæg derhjemme. Dette er endnu en af tiden store tendenser, og ved at mikse plakater af forskellige størrelser på en tom væg er det muligt at skabe en utrolig hyggelig effekt.

Valg af materialer

Hos Hang It Up er der ikke sparet på kvaliteten på trods af de lave priser. Som beskrevet tidligere er det relativt billigt at producere illustrationer og plakater hvis man ligger inde med en god ide til selve motivet, og derfor er priserne lave – på trods af en god kvalitet.  Alle plakater trykkes altså på professionelt papir, og i særdeles høj kvalitet. Dette er gældende hvad enten der er tale om 20×30, 30×40 eller 50×70 format.