Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /var/www/hangitup.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Betingelser - HangItUp.dk

Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hang It Up.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og HangItUp.dk.

 

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra HangItUp.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark.

Leveringstiden er oftest på kun 1-3 hverdage, dog kan der ved større bestillinger gå op til 5 hverdage før du modtager varen. Du vil blive oplyst om dette via mail, kort efter din bestilling er modtaget.

Risikoen for varer købt af HangItUp.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet

 

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra HangItUp.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til HangItUp.dk. Vi yder 2 års reklamationsret.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, HangItUp.dk har stillet dig i udsigt.

Bemærk at vi ikke kan garantere fuldstændig overensstemmelse mellem farverne du ser på din skærm, og de aktuelle farver på plakaterne, da dette er afhængigt af din computers farveindstillinger.

  

Pris og betaling:
Alle priser på web-adressen http://HangItUp.dk er inkl. moms.

Pengene trækkes først fra din konto når ordren er afsendt.

Der kan betales med både Dankort, VISA-kort og med bankoverførsel. Er du i tvivl eller ønsker du at benytte en anden betalingsmetode skal du ikke være bange for at kontakte os

 

Fortrydelsesret:
HangItUp.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varen skal returneres til HangItUp.dk indenfor 14 dage fra den dag, hvor kunden har meddelt HangItUp.dk om returneringen.

  

Returnering:
Køber kan tage varen i brug og herefter returnere varen. Dette sker dog med det forbehold, at forbrugeren hæfter for en eventuel værdiforringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på normal vis.

 

Ved returnering er det kunden selv, der bærer risikoen for varen hændelige betaling eller forringelse under tilbagetransporten. HangItUp.dk har ikke pligt til at tilbagebetale eventuelle ekstraomkostninger, der er forbundet med, at forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden og dyrere leveringsmetode end den standardlevering, som HangItUp.dk tilbyder.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren, og skal sendes til: 

Hang It Up

Att: Michael Goul

Nervøsvej 110

9430 Vadum

Danmark

 

Tilbagebetaling:
HangItUp.dk tilbagebetaler ved fortrydelser eller anden returnering senest 14 dage fra datoen, hvor kunden har informeret HangItUp.dk om returneringen. HangItUp.dk afventer dog returvaren før købesummen refunderes.

 

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på HangItUp.dk’s hjemmeside.